Efter en lyckad live-föreläsning om savannen i Masai Mara Kenya fortsätter jag nu med ytterligare en gratis live-föreläsning* om Arktiska Varanger i Nordnorge. Allt du behöver göra är att klicka på den länk som skickas ut i nyhetsbrevet i mitten av maj så kommer du att få skickat till dig ett mail med tid och länk till föreläsningen.

Detta kan du förvänta dig av live-föreläsningen:

  • Få en inblick i Varangers naturområden, miljöer och klimat.
  • Lär dig mer om arktiska fåglar, djur och sjöfåglar.
  • Få tips & råd kring fotoutrustning att använda i Varanger.
Föreläsning Varanger

Varanger är ett eldorado för en landskap- och fågelfotograf.

Varanger är en av världens bästa platser för fågelskådning och givetvis då även naturfotografer. Den stora variationen av olika fåglar under alla årstider har fått Varanger att bli världsberömt för sina goda fågelskådningslokaler.

Den kanske främsta anledningen till detta rykte är dess stora population av alförrädare som under vintern samlas här. Mars är den absolut bästa årstiden att besöka Varanger med det vackra arktiska ljuset, mängden fåglar och vackra landskap.

Förutom alförrädare finns exempelvis detta att beskåda och fotografera i mars: praktejder, alfågel, lunnefågel, sillgrisslor, tordmule, toppskarv, havsörn, jaktfalk m.fl. Lägg därtill alla däggdjur som exempelvis ren, vit skogshare och säl. Trots denna rika och världsberömda mångfald och tillgång till arktiska fåglar och fågelmyller är också landskapet i Varanger helt fantastiskt. Vackra stränder med spetsiga klippblock, Barents hav, norrsken och pittoreska fiskebyar.

Allt detta gör Arktiska Varanger till ett eldorado för en naturfotograf!

Anmäl dig till föreläsningen!

Om du redan prenumererar på Fröstad Naturfotos nyhetsbrev så är du automatiskt inbjuden till föreläsningen. Mail med mer information kommer att skickas ut till dig i mitten av maj.

För er som inte är medlemmar i nyhetsbrevet eller följer Fröstad Naturfots sida på Facebook, anmäl er nedan eller följ mig på Facebook.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Ny fotoinspiration i din brevlåda varje tisdag!

Bevaka även alla nya workshops & fotoresor från Fröstad Naturfoto.

* obligatoriskt fält.

Fröstad naturfoto använder Mailchimp som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Mailchimp för behandling.

Om du vill ha ännu mer fotoinspiration, guider, råd och tips om naturfotografering ska du följa och prenumerera på min videokanal på Youtube. Varje onsdag klockan 20:00 kommer ett nytt avsnitt.

Prenumerera på min Youtubekanal.