Imorgon håller jag en online föreläsning tillsammans med Olympus Sverige , den är redan fullbokad. 40 platser är inbokade men du har nu chansen att få höra mig prata om varför jag använder OM-D systemet och hur det har förändrat mitt sätt att fotografera & tänka som naturfotograf, en gång till.

Om du missade att anmäla dig till morgondagens online föreläsning som är gratis, har du nu en ny chans torsdagen den 28:e maj.

Läs mer & boka din plats nu!

Home with Olympus med Niklas Virsén”

Niklas Virsén är svensk Olympus-ambassadör och medlem i svenska Naturfotograferna. Han är också ägare till fotoreseföretaget Fröstad Naturfoto. Niklas arbetar på heltid som naturfotograf med hela världen som sitt arbetsfält men fascineras lika mycket av naturen här uppe i Norden som nere på den afrikanska kontinenten.

Han fotograferar med OM-D systemet av olika anledningar men de främsta fördelarna som han ser är den låga vikten samtidigt som det går att arbeta med långa brännvidder. Där kommer också den magiska bildstabiliseringen in och hjälper till, framförallt när man fotograferar i låga vinklar.

 I den här livesändningen kommer Niklas att berätta om sina erfarenheter av OM-D systemet och dela med sig av dess fördelar som det har gett hans fotografering.

Läs mer & boka din plats nu!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me