fbpx

Fröstad Naturfoto var på Photoexpo i Umeå.

2019-01-03T21:27:43+00:00

Förra helgen var jag med Fröstad Naturfoto på Photoexpo i Umeå. Photoexpo arrangeras av en välkänd kamerabutik på nätet som heter Cyberphoto. Här får man grym support och ett stort utbud av fotoprylar.

Tillsammans med Olympus tog jag emot många redan befintliga kunder och medresenärer och stiftade bekantskap med nya. Photoexpo i Umeå var stort och på plats fanns de stora fotoföretagen, Nikon, Canon, Sony, Fuji, Olympus. Det var mycket lovord kring Olympus OMD-EM1 Mark II och många var intresserade av produkten. Tillika fanns det en stor dragning till både fotoresor och workshops.

Nedan kan du se LIVE från Photoexpo 2018.

Nu den 16 februari kan du komma och hälsa på mig i min monter med Fröstad Naturfoto på Naturfotodagen, Camera Natura.

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
  • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
  • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
  • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..