fbpx
Fotoguide2018-04-03T10:02:47+00:00

VARFÖR VÄLJA MIG?

SOM FOTOGUIDE ELLER RESELEDARE

En fotoguide, utbildare eller reseledare kan vara den person som får en naturfotokurs eller en fotoresa att floppa eller nå succé. Jag arbetar ständigt mot succé och jag tror att det avspeglas i mina kunders aha-upplevelser och lovord. Jag blundar aldrig inför sådant som kan generera till en dålig upplevelse och jag arbetar alltid proaktivt för att din kurs eller resa ska gå så smidigt som möjligt. “Det är bara att hänga med!” – helt enkelt!

Professionellt, Personligt & Prisvärt  – är mina ledord

Vad utgör de bästa fotokurserna eller fotoresorna? Läs om mina ledord.

Din fotoguide, reseledare och kursledare
  • Väl genomtänkta och välplanerade fotoresor.
  • Jag besöker och fotograferar alltid på de platser vi åker till så att jag har superkoll på de bästa fotomöjligheterna.
  • Mina priser är mycket konkurrenskraftiga.
  • Alla mina fotoresor är även workshops.
  • Jag sätter alltid deltagaren och resenären först.
  • Du reser tryggt med resegarantier i enlighet med Kammarkollegiets rekommendationer.
  • Du får en personlig kontakt på Big Travel helt gratis för bokning av flygbiljetter till din fotoresa.
  • Jag brinner för att lära ut naturfotografi.
  • Flera års erfarenhet av Lightroom- och Photoshopkurser.
Som resenär eller deltagare kommer du alltid i första hand.

Få en personlig kontakt på Big Travel när du bokar en fotoresa hos mig!

Fröstad Naturfoto samarbetar med resebyrån Big Travel. Du kommer att få en personlig kontakt som hjälper dig med din bokning av flygbiljett som passar in med fotoresans olika hålltider. När du bokar flygbiljetter via Big Travel är du säker på att din flygning blir så smidig som möjligt och du undviker också eventuella problem med avgångar och flyg som inte synkroniserar med varandra. Genom att ringa eller mejla din kontakt på Big Travel kommer du att få den bästa flygresan till ett bra pris utan att själv behöva leta runt bland flygbolagens alla hemsidor. Du lyfter helt enkelt luren, säger vilken resa du har bokat – resten sköter Big Travel! Otroligt smidigt eller hur?

Din säkerhet!

Att vandra och fotografera på olika platser i norden och världen måste vara tryggt! Det är bättre att ha en eller två extra säkerhetslinor istället för ingen alls. Därför kan du följa med mig ut på äventyr med trygghetskänslan att jag aldrig ger mig ut med en grupp utan nödsändare och GPS. ALDRIG!

Du reser tryggt med resegarantier i enlighet med Kammarkollegiets rekommendationer.

DEN BÄSTA FOTOKURSEN ELLER FOTORESAN ÄR

PROFESSIONELL, PERSONLIG & PRISVÄRD

Samarbetspartners

 

Niklas Virsen på Fotografiska i Stockholm

PROFESSIONELLT

Den bästa fotokursen eller fotoresan får du genom ett professionellt utförande.  På en naturfotokurs eller fotoresa med mig är du professionellt omhändertagen. Jag har arbetat med kurser i flera år tillsammans med bland annat Studiefrämjandet i Linköping och andra större fotoreseföretag , som Wild Nature Fotoresor. Jag har naturligtvis också mycket erfarenhet i egen regi från naturguidingar och  kurser i fält samt efterbehandlingskurser.

Rent yrkesmässigt som naturfotograf är jag professionell och välkänd inom denna genre. Jag är svensk Olympus ambassadör och invald i den naturfotografiska föreningen Naturfotograferna /N. Samtidigt har jag nått  framgång i flera stora internationella fototävlingar. Tillika arbetar jag med föreläsningar och är skribent.

Den bästa fotokursen och fotoresorna går till de vackraste landskapen

PERSONLIGT

Det är väldigt viktigt för mig att mina naturfotokurser och fotoresor är personligt skräddarsydda. Jag vill att varje deltagare eller resenär ska kunna känna sig unik och få den fotografiska handledning som den behöver. Om du väljer mig till din nästa naturfotokurs eller fotoresa ska jag göra allt jag kan för att du ska lära dig så mycket som möjligt och trivas så mycket som möjligt.

Detta kan jag genomföra genom att köra med små grupper och en pedagogisk uppbyggd fotokurs eller resa, mina resor är även fotoworkshops (för den som vill).

PRISVÄRT

Jag arbetar alltid för att du ska få den bästa kvalitén för det bästa priset. Det är alltid en vägning att göra framför exempelvis boendets kvalitet och priset. I mitt arbete när jag planerar en fotoresa eller naturfotokurs väger jag alltid samman dessa två parametrar där jag aldrig tummar på att kursen eller resan ska bli så bra som möjligt för ett bra pris. Jämför mig gärna med andra!

Fröstad Naturfoto
Välj sida..