Torsdagen den 9 juli, klockan 21:00 anordnar jag en gratis föreläsning online (via Youtube) om Uganda som fotodestination. Jag kommer att visa bilder och dela med mig av berättelser från detta magiska land för fotografering av primater, fåglar och djur. Du kommer också att få ta del av hur jag har gått tillväga för att fotografera flera av mina bilder.

Jag kommer också att prata om vikten av ekoturismen i dessa tider av Corona då tjuvskyttarna tar sig in i nationalparkerna och skjuter bergsgorilla när turisterna uteblir. Jag diskuterar även framtiden för nationalparkerna och vad vi kan göra för att förhindra tjuvskyttet i dessa skyddade naturzoner i Uganda.

Bland bilderna och berättelserna kommer vi att stifta bekantskap med den utrotningshotade och den för Virungabergen endemiska guldmarkattan. Även schimpanser, bergsgorillor, markattor diverse fåglar däribland den ikoniska jätteturakon.

Föreläsningen är cirka 30-40 minuter och avlutas med frågestund. Här kan du ställa frågor om mina bilder, om Uganda, om kamerautrustning eller vad du vill.

Varmt välkommen på torsdagen den 9 juli klockan 21:00!

Fyll i din e-postadress så skickar jag länken till föreläsningen om Uganda.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me