För er som är intresserad av att åka till Uganda och fotografera kommer här ett uppdaterat bildarkiv med många bilder på exempelvis: bergsgorilla. schimpans, guldmarkatta, svart-vit colobus, red colobus, red-tailed colobus, babian och fler.

Jag kör en fotoresa till Uganda 2020 som blev fullbokad på cirka 1 dag! Ett populärt område att fotografera i minst sagt. Detta med rätta, Uganda är ett av de mest häftigaste platserna jag har fotograferat i. Stålsätt er nu för Uganda 2021 om ni vill hänga med. Här kommer inspirationen i form av en massa bilder. Enjoy!

Bildgalleriet för Uganda finner du här: https://www.frostadnaturfoto.se/bilder-fran-uganda/

Guldmarkatta i närbild från Uganda, Fröstad Naturfoto.

Guldmarkatta i Virungabergen, Uganda.

Vill du läsa och få ännu mer fotoinspiration, tips & guider? Prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Ny fotoinspiration i din brevlåda varje tisdag!

Bevaka även alla nya workshops & fotoresor från Fröstad Naturfoto.

* obligatoriskt fält.

Fröstad naturfoto använder Mailchimp som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Mailchimp för behandling.

Just nu när du prenumererar på nyhetsbrevet får du e-boken, Bli en bättre naturfotograf, helt gratis! I denna e-bok ger jag dig 35 tips & råd som du kan ta med dig i din utveckling mot att bli en bättre naturfotograf. Du får e-boken direkt i din mail efter registrering.

Bli en bättre naturfotograf. E-bok.