fbpx
Professionellt, personligt och prisvärt2018-02-11T20:52:48+00:00

DEN BÄSTA FOTOKURSEN ELLER FOTORESAN ÄR

PROFESSIONELL, PERSONLIG & PRISVÄRD

Samarbetspartners

 

Niklas Virsen på Fotografiska i Stockholm

PROFESSIONELLT

Den bästa fotokursen eller fotoresan får du genom ett professionellt utförande.  På en naturfotokurs eller fotoresa med mig är du professionellt omhändertagen. Jag har arbetat med kurser i flera år tillsammans med bland annat Studiefrämjandet i Linköping och andra större fotoreseföretag , som Wild Nature Fotoresor. Jag har naturligtvis också mycket erfarenhet i egen regi från naturguidingar och  kurser i fält samt efterbehandlingskurser.

Rent yrkesmässigt som naturfotograf är jag professionell och välkänd inom denna genre. Jag är svensk Olympus ambassadör och invald i den naturfotografiska föreningen Naturfotograferna /N. Samtidigt har jag nått  framgång i flera stora internationella fototävlingar. Tillika arbetar jag med föreläsningar och är skribent.

Den bästa fotokursen och fotoresorna går till de vackraste landskapen

PERSONLIGT

Det är väldigt viktigt för mig att mina naturfotokurser och fotoresor är personligt skräddarsydda. Jag vill att varje deltagare eller resenär ska kunna känna sig unik och få den fotografiska handledning som den behöver. Om du väljer mig till din nästa naturfotokurs eller fotoresa ska jag göra allt jag kan för att du ska lära dig så mycket som möjligt och trivas så mycket som möjligt.

Detta kan jag genomföra genom att köra med små grupper och en pedagogisk uppbyggd fotokurs eller resa, mina resor är även fotoworkshops (för den som vill).

PRISVÄRT

Jag arbetar alltid för att du ska få den bästa kvalitén för det bästa priset. Det är alltid en vägning att göra framför exempelvis boendets kvalitet och priset. I mitt arbete när jag planerar en fotoresa eller naturfotokurs väger jag alltid samman dessa två parametrar där jag aldrig tummar på att kursen eller resan ska bli så bra som möjligt för ett bra pris. Jämför mig gärna med andra!

ÄR DU FORTFARANDE INTE ÖVERTYGAD?

Det är helt okej att inte vara övertygad ännu. Jag är dock övertygad om att du kommer finna en naturfotokurs eller fotoresa som passar just dig. Du vet väl också att du alltid kan resa tryggt med mig genom att jag har ställt ut resegaranti hos kammarkollegiet?

Om du vill ha ännu mer information:

Fröstad Naturfoto
Välj sida..