fbpx
Naturfoto på Fröstad gård2018-09-09T11:38:39+00:00

NATURFOTO PÅ FRÖSTAD GÅRD!

Välkommen till en heldag med naturfoto på Fröstad gård i Östergötland!

Tyvärr inga platser kvar!

4 stycken föreläsare

Inträde: Endast 100 SEK

När? 28 oktober med start klockan 12:00

Utanför Mantorp, Östergötland. Cirka 20 minuter från Linköping.

Tyvärr är detta evenemang redan fullbokat!

Föreläsarna!

Barbro Nelly – 28 oktober 12.15

Är mycket ute i naturen med kameran som sällskap. Bor vid Vätterns östra strand med Omberg och Tåkern i närheten.

Tycker om att fotografera djur och sitter gärna i gömsle. På mina resor följer alltid kameran med, och bilderna används bl.a.. i mina fotoböcker.

På Svalbard har jag varit två gånger. Sommar med båt och vinter med snöskoter. Fantastiska resor som genererade både bilder och upplevelser.

Mitt föredrag handlar om dessa två resor. Svalbard sommar och vinter.

Fredrik Neregård 28 oktober 13.30

Fredrik Neregård älskar natur, friluftsliv och fotografering. Detta har resulterat i sju böcker och en åttonde är på gång.

De norra fjälltrakterna ligger honom extra varmt om hjärtat och det är detta område hans föredrag handlar om. Ni kommer bland annat att få se bilder från Padjelanta, Sarek, Abisko och Kebnekaise men även smakprov från Norge och Finland.

Niklas Storm 28 oktober 16:15

I den Östgötska myllan står jag djupt rotad. Här finns släktens rötter likväl som mina fotografiska favoriter. Från Omberg och Vättern i väster till skärgården i öst, på slätten med sina vidder och i skogarna norr och söder därom söker jag mina motiv. Här finns storslagenhet och det småskaliga.

Nästan överallt har människan lämnat sina spår, men det är fortfarande naturen jag fångar, med landskap och djurliv. Man måste inte åka jorden runt för att hitta skönheten, den finns utanför husknuten bara man ger sig ut med öppna ögon.

Niklas Virsen 28 oktober 17:30

Niklas Virsen driver Fröstad Naturfoto med inriktning på fotoresor, fotokurser och utbildning. Han är svensk Olympusambassadör och medlem i de svenska naturfotograferna /N.

Mitt föredrag tar dig med på en resa från Afrika och ända upp till Nordnorge. Du kommer att få stifta bekantaskap med flera djur och fåglar men också vila ögonen på vackra landskap. Föredraget innehåller även en hel del matnyttiga tips och råd gällande din egen fotografering.

Program

12:00 – 12:15: Förprat/invigning.

12:15: Barbro Nelly, Två resor till Svalbard.

13:30 Fredrik Neregård, Fjällupplevelser i nordligaste Sverige.

14:30 – 16:00 Matdags för den som är hungrig (observera maten köper ni själva). Även tid för att känna på produkter från Uniqball, Magmod, Genesis m.fl samt prata fotoresor och kurser.

16:15 Niklas Storm, Mitt Östergötland.

17:30 Niklas Virsén, I en värld av bilder.

18:30 – 19:30 Avslut & mingel.

Fröstad Naturfoto
Välj sida..