fbpx
Ambitioner2018-09-24T19:39:23+00:00

Idé & Ambition

Om du väljer mig får du:

 • Väl genomtänkta och välplanerade fotoresor/kurser med fokus på naturfotografering!
 • Mina priser är mycket konkurrenskraftiga och ligger ofta mycket lägre än många andra aktörer på marknaden, testa mig!
 • Jag besöker och fotograferar alltid på de platser vi åker till så att du ska få de bästa fotomöjligheterna!
 • Jag sätter alltid deltagaren och resenären först.
 • Lightroomutbildning ingår på alla mina fotoresor.
 • Du reser tryggt med resegarantier i enlighet med Kammarkollegiets rekommendationer.
 • Du får en personlig kontakt på Big Travel helt gratis för bokning av flygbiljetter till din fotoresa.

Min ambition med Fröstad Naturfoto är att erbjuda prisvärda fotoresor och naturfotokurser utan att för den delen tumma på kvalitén. Jag följer alltid mina ledord:

 • Professionellt

Den bästa fotokursen eller fotoresan får du genom ett professionellt utförande.  På en naturfotokurs eller fotoresa med mig är du professionellt omhändertagen. Jag har arbetat med kurser i flera år tillsammans med bland annat Studiefrämjandet i Östergötland och andra större fotoreseföretag. Jag har naturligtvis också mycket erfarenhet i egen regi från naturguidingar och kurser i fält samt efterbehandlingskurser.

Rent yrkesmässigt som naturfotograf är jag professionell och välkänd inom denna genre. Jag är svensk Olympus ambassadör och invald i den naturfotografiska föreningen Naturfotograferna /N. Samtidigt har jag nått framgång i flera stora internationella fototävlingar. Tillika arbetar jag med föreläsningar, utställningar och bloggposter.

 • Personligt

Det är väldigt viktigt för mig att mina naturfotokurser och fotoresor är personligt skräddarsydda. Jag vill att varje deltagare eller resenär ska kunna känna sig unik och få den fotografiska handledning som hen behöver.

Om du väljer mig till din nästa naturfotokurs eller fotoresa ska jag göra allt jag kan för att du ska lära dig så mycket som möjligt och trivas så mycket som möjligt. Detta kan jag genomföra genom att köra med små grupper och en pedagogisk uppbyggd fotokurs eller resa, mina fotoresor är även fotoworkshops (för den som vill).

 • Prisvärt

Jag arbetar alltid för att du ska få den bästa kvalitén för det bästa priset. Jämför mig gärna med andra större bolag i denna specifika bransch som kan ta upp emot det dubbla för en liknande fotoresa eller kurs! Eftersom Fröstad Naturfoto drivs av mig som enskild person blir också omkostnaderna därefter vilket i sin tur betyder billigare fotoresor för dig utan att tumma på kvalitet! Det lönar sig att åka med en Fröstad Naturfoto!

Genom att erbjuda en mer intensifierad fotoresa kan jag hålla kostnaderna nere vilket i sin tur är mycket gynnsamt för dig som deltagare och resenär. Bli inte förvånad om du i vissa lägen kan åka på två fotoresor från Fröstad Naturfoto för priset av ett när vi jämför med vissa av de andra fotoresebolagen.

Testa mig!

Jag vill att du ska få den bästa upplevelsen som möjligt och få med dig bra bilder hem! Detta oavsett om vi befinner oss hemmavid eller någon annanstans i världen.

 • Fröstad Naturfoto är mer naturfotografering!

Ambitionen och idén med Fröstad Naturfoto är att skräddarsy fotoresor och kurser med fokus på fotograferingen. Mer naturfotografering helt enkelt. Vi åker på en fotoresa för att producera bilder, lära oss om natur och djur, bli en bättre naturfotograf och träffa likasinnade. Vill du ha en vanlig semesterresa ska du åka med några av de större resebolagen, vill du ha bra bilder och fantastiska naturupplevelser ska du åka med mig. Valet är ditt!

 • Workshop är en naturlig del

Workshops är en naturlig del i en fotoresa eller kurs när du väljer Fröstad Naturfoto. Att bjuda på och ge bort min erfarenhet och kunnande som professionell naturfotograf är en självklarhet för mig. Jag ser inte workshopmomenten som ett enskilt kapitel utan något som pågår parallellt med fotoresan. För mig är det helt naturligt att med pedagogiska hjälpmedel och driv göra dig till en bättre naturfotograf!

 • Fotoguidens uppdrag

En fotoguide, utbildare eller reseledare kan vara den person som får en naturfotokurs eller en fotoresa att floppa eller nå succé. Jag arbetar ständigt mot succé och jag tror att det avspeglas i mina kunders wow-upplevelser. Jag blundar aldrig inför sådant som kan generera till en dålig upplevelse och jag arbetar alltid proaktivt för att din kurs eller fotoresa ska gå så smidigt som möjligt. ”Det är bara att hänga med!” – helt enkelt!

Varma Hälsningar

Niklas Virsen

Mina samarbetspartners.

En av Sveriges största resebyråer!

Exklusiv nordisk leverantör för fototillbehör.

Hjälper dig med ansökan för visum.

Få en personlig kontakt på Big Travel när du bokar en fotoresa hos mig!

Fröstad Naturfoto samarbetar med resebyrån Big Travel. Du kommer att få en personlig kontakt som hjälper dig med din bokning av flygbiljett som passar in med fotoresans olika hålltider. När du bokar flygbiljetter via Big Travel är du säker på att din flygning blir så smidig som möjligt och du undviker också eventuella problem med avgångar och flyg som inte synkroniserar med varandra. Genom att ringa eller mejla din kontakt på Big Travel kommer du att få den bästa flygresan till ett bra pris utan att själv behöva leta runt bland flygbolagens alla hemsidor. Du lyfter helt enkelt luren, säger vilken resa du har bokat – resten sköter Big Travel! Otroligt smidigt eller hur?

Din säkerhet!

Att vandra och fotografera på olika platser i norden och världen måste vara tryggt! Det är bättre att ha en eller två extra säkerhetslinor istället för ingen alls. Därför kan du följa med mig ut på äventyr med trygghetskänslan att jag aldrig ger mig ut med en grupp utan nödsändare och GPS. 

VEM ÄR JAG?

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör.

Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag.

Naturfotokurser och Fotoresor

FRÅGOR? RING : 0046703012532 ELLER SKICKA E-POST
info@frostadnaturfoto.se

OLYMPUS AMBASSADÖR

Jag är svensk Olympus ambassadör  och fotograferar uteslutande med kamerahus och optik från Olympus. Har du frågor kring Olympus sortiment av kameror och optik? Skicka dina frågor till info@niklasvirsen.com

Fröstad Naturfoto
Välj sida..