fbpx
Varför ska du välja mig?2018-12-12T00:13:12+00:00

Varför ska du välja mig?

Väl genomtänkta och välplanerade fotoresor i detalj samt kurser med fokus på att göra dig till en bättre fotograf.

Fotoresor & kurser alltid med mycket små grupper.

Mycket konkurrenskraftiga priser och ligger ofta mycket lägre än många andra aktörer på marknaden, jämför alltid med mig först!

Ett koncentrat fokus på att bedriva ekoturism. Läs mer.

  • Jag besöker och fotograferar alltid på de platser vi åker till så att du ska få de bästa fotomöjligheterna. Något annat är helt otänkbart!
  • Jag sätter alltid deltagaren och resenären, det vill säga dig, först.
  • Lightroomutbildning ingår på alla mina fotoresor (fungerar givetvis bra med annat program också)*.
  • Jag har ett stort fokus på att du ska komma hem med riktigt bra bilder.
  • Du får en personlig kontakt på Big Travel, ett av Sveriges största resebolag, för bokning av flygbiljetter till din fotoresa. Tillika kan du få hjälp med eventuell visumansökan via Visumpartner.
  • Du reser tryggt med resegarantier i enlighet med Kammarkollegiets rekommendationer.

* Här kan du läsa mer om Lightroomutbildning på alla mina fotoresor.

Alltid personligt, prisvärt & tryggt!

Jag älskar att skräddarsy fotoresor & workshops för dig. Mina fotoresor är mycket personliga då jag endast kör med små grupper (max 8 stycken deltagare). Varje fotoresa eller workshop är noga planerad & rekognoserad för att du ska få de bästa naturbilderna – och upplevelserna möjligt.

Jämför alltid med mig först innan du bokar en fotoresa eller workshop i natur- eller landskapsfotografering. Jag tror att du kommer att bli positivt överraskad. Jag vill att alla som vill ska få en bättre möjlighet att uppfylla sina drömmar eller besöka fotogeniska platser som ger dig minnen och bilder för livet.

Jag samarbetar med flera aktörer, bland annat ett av Sveriges största resebyråer som hjälper dig med flygbiljettsbokning och tider. Du kan även få hjälp med visumansökningar. Allt för att du ska slippa tänka på detaljerna och koncentrera dig på fotograferingen.

Ambition

Ambitionen och idén med Fröstad Naturfoto är att skräddarsy fotoresor och kurser med fokus på naturfotografering. Vi åker på en fotoresa för att producera bilder, lära oss om natur och djur, bli en bättre naturfotograf och träffa likasinnade. Vill du ha en vanlig semesterresa ska du åka med några av de större resebolagen, vill du ha bra bilder och fantastiska naturupplevelser ska du åka med mig.

Workshops är en naturlig del i en fotoresa när du väljer Fröstad Naturfoto. Att bjuda på och ge bort min erfarenhet och kunnande som professionell naturfotograf är en självklarhet för mig. Jag ser inte workshopmomenten som ett enskilt kapitel utan något som pågår parallellt med fotoresan. För mig är det helt naturligt att med pedagogiska hjälpmedel och driv göra dig till en bättre naturfotograf!

En fotoguide, utbildare eller reseledare kan vara den person som får en naturfotokurs eller en fotoresa att floppa eller nå succé. Jag arbetar ständigt mot succé. Jag blundar aldrig inför sådant som kan generera  en dålig upplevelse och jag arbetar alltid proaktivt för att din kurs eller fotoresa ska gå så smidigt som möjligt. ”Det är bara att hänga med!” – helt enkelt!

Prisvärt

Jag arbetar alltid för att du ska få den bästa kvalitén för det bästa priset. Jämför mig gärna med andra större bolag i denna specifika bransch som kan ta upp emot det dubbla betalt för en liknande fotoresa eller kurs! Eftersom Fröstad Naturfoto drivs av mig som enskild person blir också omkostnaderna därefter vilket i sin tur betyder billigare fotoresor för dig utan att tumma på kvalitet! Det lönar sig att åka med en Fröstad Naturfoto!

Genom att erbjuda en mer intensifierad fotoresa (vissa av fotoresorna) kan jag hålla kostnaderna nere vilket i sin tur är mycket gynnsamt för dig som deltagare och resenär. Bli inte förvånad om du i vissa lägen kan åka på två fotoresor från Fröstad Naturfoto för priset av ett när vi jämför med vissa av de andra fotoresebolagen!

Ekoturism & ansvar.

Visste du att en femtedel av världens alla däggdjur är utrotningshotade? Detta flaggade IUCN (Internationella Naturvårdsunionen) om 2018. Visste du också att den pågående utrotningen av våra olika arter går uppskattningsvis 1000 gånger snabbare idag än innan människan på olika sätt började exploatera naturen och naturmiljöer?

Det här är siffror som är akuta och djupt skrämmande. Jag tror och hoppas att vi som naturfotografer kan göra skillnad. Detta genom att belysa problemet, presentera djuren till världen i bild, video, text och ljud samt genom att bedriva ekoturism som är så viktig för lokalbefolkningen som bor i de utsatta områdena.

Läs hur jag tänker kring ekotursim.

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
Fröstad Naturfoto
Välj sida..