fbpx

Ny svanworkshop vid Rosenkällasjön, Östergötland!

Idag släppte jag en ny workshop i Östergötland. En svanworkshop där vi kommer riktigt nära och arbetar kreativt med både knölsvan och sångsvan.

Det här är workshopen för dig som vill fotografera svanar med låg vinkel och riktigt nära. Lär dig också många nya tips & knep för att skapa ännu bättre fågelbilder av mig naturfotograf Niklas Virsen.

  • Fotografera en rik population av knölsvanar & sångsvanar.
  • Kom riktigt nära svanen och arbeta med låga vinklar.
  • Många andra olika fågelarter kan också fotograferas.
  • Rosenkällasjön i Tinnerö och morgondimma.
  • Fint eklandskap runt omkring oss när vi fotograferar.
  • Workshop & handledning av naturfotograf Niklas Virsen.

Varje vår samlas en stor koncentration med knöl- och sångsvanar vid Rosenkällasjön i Tinnerö Eklandskap Linköping. Vid Tysslingen, som är en sjö cirka 10 km från Örebro har förvisso många fler sångsvanar på besök under mars/april men min erfarenhet är att det kan vara svårt att komma svanarna nära inpå och det är under denna tidsperiod ofta väldigt mycket folk här. Både fotografer och fågelskådare.

Följ då istället med mig till Rosenkällasjön där vi kommer att arbeta kreativt riktigt nära både knöl- och sångsvan. Här får vi vara nästintill själva en tidig aprilmorgon och möta dimman som ofta ligger över sjön samtidigt som morgonsolen går upp.

När? 13-14 april 2019.
Kostnad: Endast 2900:-

Observera! Precis som dovhjortsworkshopen som sålde slut på en halv dag är det först till kvarn som gäller!

Läs mer om svanworkshopen & boka!
2018-11-08T18:35:57+00:00

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!
Fröstad Naturfoto
Välj sida..