fbpx

Snö & höstfärger så fantastiskt sagolikt!

Fotoresan till Fulufjället 2018 blev något alldeles speciellt som jag kommer att ta med mig länge. Förutom ett fantastiskt landskap med branta klippkanter, pittoreska små bäckar, höstfärger, lavskrika och gammelskog fick jag och deltagarna uppleva nysnö både uppe på högfjället och nere i dalen!

Det hör inte till vanligheterna att lyckas tajma in en årstidsväxling på detta vis. Att få vit pudersnö (och rikligt med det) tillsammans med vackra höstfärger är något en landskapsfotograf trånar efter. Snön föll rikligt över landskapet och varenda gammal gran var täckt. Väl uppe på högfjället blåste det rejält och snön föll inte lika mjukt längre som nere i dalen.

Loading...
Se deltgarnas bilder från Fulufjället 2018!
Läs omdömen om Fulufjället 2018!

Just nu kan du boka in dig på Höstfärger i Fulufjället 2019. Jag kör en resa 26-29 september 2019. Jag kan givetvis inte utlova snöfall och höstfärger, men om vi har tur så är det absolut möjligt!

Förutom de vackra landskapen här med en gammelskog med höga biologiska värden, utsikter och sveriges högsta vattenfall, Njupeskär, kommer vi också fotografera lavskrika nära.

Detta års fotoresa till Fulufjället blev riktigt populär, se själv nedan!

 

 

Boka Fulufjället 26-29 september 2019!
2018-10-21T11:16:31+00:00

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!
Fröstad Naturfoto
Välj sida..