fbpx

Fotografera med blixt i naturen!

Det är inte så många naturfotografer som idag använder blixt i naturen. I alla fall är det vad jag tror. Kanske är det så att man inte gillar det artificiella ljuset, en mentalitet av “naturens ljus räcker gott”. Eller så är det helt enkelt så att man har för dåliga kunskaper i hur en blixt kan användas i naturen?

Jag har i detta avsnitt fotograferat med blixt i naturen. Närmare bestämt på höstsvampar. Jag hoppas att du ska finna avsnittet inspirerande!

2018-10-10T00:13:58+00:00

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
Fröstad Naturfoto
Välj sida..