fbpx

Du är inbjuden till en dag fylld med naturfoto!

Den 28 oktober är det dags att inviga min nya föreläsningslokal/kurslokal! I en vacker flygel från 1800-talet kommer det vara livat med både föreläsningar och en massa kurser framöver!

Du bjuds nu in på en fantastisk naturfotodag på Östgötaslätten med fyra spännande föreläsare! Barbo Nelly, Stefan Neregård, Niklas Storm och Niklas Virsén.

Evenemanget startar klockan 12:00 söndagen den 28 oktober. Gården ligger utanför Mantorp i Östergötland (beskrivning skickas vid anmälan). Inträde är endast 100 kronor och då får du se alla fyra föreläsarna!

Så anmäl dig redan nu!

Uppdatering! Tyvärr är detta evenemang redan fullbokat!

 

 

2018-09-09T11:37:02+00:00

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!
Fröstad Naturfoto
Välj sida..