fbpx

Såhär tänker & fotograferar jag!

För ett tag sedan intervjuades jag av Sylvia Adams efter att hon sett mig på scen i Västerås. Sylvia har en väldigt trevlig hemsida där hon bland annat intervjuar andra professionella naturfotografer. Bland de fotografer som har intervjuats tidigare finner vi exempelvis Hans Strand, Kristel Schneider, Bruno d’Amicis, Floris Smeets med flera.

Om du vill få en liten inblick i hur jag tänker kring naturfotografering och vad mina prioriteringar är, läs gärna denna intervju på Sylvia Adams sida.

2018-10-15T20:40:47+00:00

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!
Fröstad Naturfoto
Välj sida..