fbpx

Ny Podcast om naturfoto!

Låt oss vara ärliga, det finns väldigt få podcasts på svenska som handlar om naturfotografering. Jag kan nämna en. Nu finns det snart två!

Jag startar inom kort upp podcasten “En värld av bilder”. Detta som en fortsättning på min populära Youtubekanal som du säkert har sett?

Annars så finner du länken här: www.youtube.com/c/niklasvirsen

En podcast eller poddradio kan liknas vid en klassisk radiokanal (även om du även kan sända video via podscast). Det finns många olika poddappar till din mobiltelefon. Därifrån kan du sedan lyssna på “En värld av bilder”. Du kommer också att få möjligheten att här på hemsidan trycka på länkar för att lyssna på avsnitten.

Varför gör jag detta?

Jag lyssnar väldigt mycket på olika typer av poddradio, allt från vetenskap till nyheter. Jag tycker att det fattas en riktigt bra poddradio om naturfotografering på svenska som utbildar dig till en bättre naturfotograf. Jag vill förmedla det bästa av naturfotografins värld.

Missa inte det första avsnittet!

För att inte missa det första avsnittet kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Då kommer du få ett mail med länk och beskrivning när det första avsnittet publiceras. Dessutom får du en e-bok med 30 tips på hur du blir en bättre naturfotograf samt en online föreläsning om Masai Mara och Arktiska Varanger.2018-08-15T21:48:58+00:00

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!
Fröstad Naturfoto
Välj sida..