fbpx

Gratis föreläsning! Vilda Finland och fantastiska Slovenien.

Nu följer jag upp den populära föreläsningen om Masai Mara Kenya och Varanger i Nordnorge med en ny gratis föreläsning online om Vilda Finland och fantastiska Slovenien.

Anmäl dig till en gratis föreläsning!

Torsdagen den 30 augusti klockan 20:00 håller jag ett så kallat webinar (en föreläsning online i realtid) på min Youtube-kanal. Den kommer att vara öppen för alla som vill titta och integrera och är gratis! Du registrerar din mailadress i ett formulär (nedan..) och blir samtidigt medlem i mitt nyhetsbrev. Där får du fler gratisföreläsningar, tips om naturfotografering och exklusiva erbjudanden på naturfotokurser och fotoresor!

Observera att du som redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer att få en länk till föreläsningen 5 timmar innan start.

Föreläsningen är cirka 45 minuter lång och jag kommer att ge dig massor med tips och verktyg för hur du kan bli en bättre naturfotograf. Verktyg som verkligen fungerar och gör skillnad! Dessutom får du en gedigen inblick i hur jag tänker som fotograf och får följa med mig på några av mina spännande fotoresor.

Efter föreläsningen finns det tid för frågor och tankar. Dessa besvaras live via Youtubes online-chatt (ett fönster som ligger precis bredvid videofönstret). Genom att registrera dig på föreläsningen i formuläret nedan, så skickar jag ut webbadressen en dag innan (onsdagen den 11 april) föreläsningens start med enkla instruktioner.

Du kan redan nu börja att fundera på frågor som du vill ställa till mig eller om du har frågor om någon fotoresa!

Varmt välkommen!

Anmäl dig till denna gratis föreläsning om vilda Finland och fantastiska Slovenien!

Du kommer att få en länk skickad till din e-post 6 timmar innan föreläsningens start: Torsdagen den 30 augusti klockan 20:00

För att inte missa några nya fotoresor eller naturfotokurser kommer du också bli anmäld till nyhetsbrevet. Här kommer du också att få exklusiva erbjudanden och möjlighet att förboka vissa kurser och resor.

Just nu! Du får en gratis E-bok “30 tips på hur du kan bli en bättre landskapsfotograf” helt gratis vid anmälan! Du får även länken till en 40 minuters inspirationsvideo från Kenya och Varanger. Fotoresor och tips som inspirerar dig!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
2018-08-10T18:00:32+00:00

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!
Fröstad Naturfoto
Välj sida..