fbpx

Kontrollera färger selektiv i Lightroom [Guide]

Färg, en mycket väsentlig del av bilden förutsatt att du inte efterbehandlar dina bilder i svartvitt. Vad händer om du ökar mättnaden i din bild? Det stämmer bildens färger blir mer mättade helt enkelt. När du använder mättnad- eller nyansreglaget under fliken grundläggande i Lightroom så påverkar detta alla färger i bilden. Hur gör du då om du bara vill öka mättnaden i den blå färgen i bilden? Enkelt, det kontrollerar du med selektiv färghantering NML (nyans. mättnad och luminans) i Lightroom.

Vill du ha ännu mer fotoinspiration och erbjudanden!?

MISSA INTE EXKLUSIVA ERBJUDANDEN! För att inte missa några nya fotoresor eller naturfotokurser ska du anmäla dig till nyhetsbrevet. Här kommer du också att få exklusiva erbjudanden och möjlighet att förboka vissa kurser och resor.

Just nu! Du får en gratis E-bok “30 tips på hur du kan bli en bättre landskapsfotograf” helt gratis vid anmälan!

Du får även länken till en 40 minuters inspirationsvideo från Kenya och Varanger. Fotoresor och tips som inspirerar dig!

 2018-08-10T18:01:06+00:00

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!
Fröstad Naturfoto
Välj sida..