fbpx

Utlottning av 2 biljetter till Fotomaraton i Stockholm 2018!

Imorgon (torsdagen den 3:e maj klockan 20:00) lottar jag ut 2 stycken biljetter till Stockholm Fotomaraton 2018! Varje biljett är värd 360 kronor! Delta på Fotomaraton 2018 och vinn fina priser, bland annat 10.000 kronor. Det kan man göra mycket roligt för!

Stockholm Fotomaraton 2018 går av stapeln den 18-19 augusti  och jag kommer givetvis att vara på plats! Jag lottar ut biljetterna imorgon klockan 20:00 på min livesändning på Youtube. Om du vill vara med i utlottningen är du välkommen att vara det! Om du vill ha en länk skickad till dig med livesändningen så fyll i formuläret nedan. Du kommer då också att bli medlem på mitt nyhetsbrev där du får ta del av mer evenemang, fotoinspiration och erbjudanden.

OBS! Om du redan är medlem i nyhetsbrevet så kommer du att få ett mail imorgon med länken!

Vinn en biljett till Stockholm Fotomaraton imorgon torsdagen den 3:e maj på min liveshow på Youtube!

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vill du ha ännu mer fotoinspiration och erbjudanden!?

MISSA INTE EXKLUSIVA ERBJUDANDEN! För att inte missa några nya fotoresor eller naturfotokurser ska du anmäla dig till nyhetsbrevet. Här kommer du också att få exklusiva erbjudanden och möjlighet att förboka vissa kurser och resor.

Just nu! Du får en gratis E-bok “30 tips på hur du kan bli en bättre landskapsfotograf” helt gratis vid anmälan!

Du får även länken till en 40 minuters inspirationsvideo från Kenya och Varanger. Fotoresor och tips som inspirerar dig!2018-08-10T18:13:54+00:00
Fröstad Naturfoto
Välj sida..