fbpx

Gratis föreläsning från Kenya & Varanger skickad till din e-post, nu!

Idag är det äntligen fredag och arbetsveckan går mot sitt slut. Utanför kontorsdörren väntar våren på oss med värme och liv. Ja, i alla fall i de södra delarna. När solen har gått ner ikväll och du inte är ute i naturen längre kommer här fredagsunderhållningen med en gratis föreläsning från Kenya & Varanger som skickas till din e-post direkt!

Allt du behöver göra är att skriva in namn och e-postadress i formuläret här nedan. Då blir du också samtidigt medlem i mitt nyhetsbrev. Där får du fler gratisföreläsningar, tips om naturfotografering och exklusiva erbjudanden på naturfotokurser och fotoresor!

Om detta inte var nog så får du utöver föreläsningen även en gratis e-bok med 30 tips på hur du kan bli en bättre landskapsfotograf!

Här kan du läsa mer om föreläsningen, från Kenyas värme till Varangers kyla. Observera att du inte kan varken se eller delta i eftersnacket.

Trevlig fredag!

Gratis för dig: En cirka 42 minuters lång föreläsning om Kenya och Varanger med massor av tips och tankar kring naturfotografering. Du får också en e-bok med 30 tips på hur du blir en bättre landskapsfotograf!2018-04-20T10:18:43+00:00
Fröstad Naturfoto
Välj sida..