fbpx

Du vill bli en bättre naturfotograf? Ta din efterbehandling seriöst!

Jag har arbetat länge med mina Lightroom- & Photoshopkurser som är inriktade mot naturfotografi. Utifrån mina erfarenheter är det väldigt många fotografer där ute med undermåliga kunskaper i hur man ställer en bild (efterbehandlar) i Lightroom eller Photoshop (eller både och). Jag tycker det är väldigt märkligt då efterbehandlingen är en så pass viktig del i digital fotografering idag. Det är minst 50% av den fotografiska processen. Det läggs ofantligt med pengar på ny kamerautrustning och resor när svaret på “hur du får de bästa bilderna” är mycket enklare och ligger nära till hands!

Jag ser det hos nybörjare, amatörer och professionella naturfotografer.

När kunskapen inte finns där och ditt arkiv är osorterat och du inte vet vilka reglage du ska dra i och varför offrar du en hel del! Du är helt enkelt inte i den nivå av naturfotografering som du kan vara. Lugn, du är inte ensam! Jag ser detta hos både nybörjare, amatörer och professionella fotografer.

Om det är rädslan för teknik eller tiden som gör att en del tillsynes väljer bort efterbehandlingen vet jag inte. Vad jag däremot vet är det att det finns många där ute som kan bli bättre naturfotografer om de bara behärskar efterbehandlingstekniken.  Gör dina bra bilder bättre helt enkelt!

Gå en personlig efterbehandlingskurs hos mig!

På mina privatkurser i Lightroom eller Photoshop kan du ställa ”de dumma” frågorna utan att behöva skämmas. Du prioriteras och lägger upp din privatkurs där vi fokuserar på exakt de problem som du ställs inför i efterbehandlingen. Alla är välkomna både nybörjare och professionella naturfografer.

Mitt på östgötaslätten ligger min gård där jag också anordnar dessa privatkurser i efterbehandling. I en lugn, personlig och kreativ miljö ger jag de verktyg som du behöver för att lyckas med efterbehandlingen och få dina bra bilder att bli ännu bättre!

Varmt välkommen!

PS. Våga ta plats och ställa ”de dumma” frågorna på mina privatkurser! DS.

Vill du ha ännu mer fotoinspiration och erbjudanden!?

MISSA INTE EXKLUSIVA ERBJUDANDEN! För att inte missa några nya fotoresor eller naturfotokurser ska du anmäla dig till nyhetsbrevet. Här kommer du också att få exklusiva erbjudanden och möjlighet att förboka vissa kurser och resor.

Just nu! Du får en gratis E-bok “30 tips på hur du kan bli en bättre landskapsfotograf” helt gratis vid anmälan!

Du får även länken till en 40 minuters inspirationsvideo från Kenya och Varanger. Fotoresor och tips som inspirerar dig!2018-07-12T20:36:38+00:00
Fröstad Naturfoto
Välj sida..