Det här är en video där jag beskriver hur du kan ladda upp dina bilder till Instagram via dropbox eller Onedrive. Det finns många olika sätt att föra över dina bilder från din dator och till Instagram. I denna video berättar jag om hur jag själv gör.

Observera! Här kommer lite andra exempel på hur du kan göra som jag har fått tips på via andra fotografer.

Via Google Chrome finns ett tillägg som heter “Extension for Instagram”. När du laddar ner detta tillägg kan du ladda upp bilder direkt via Instagram även om jag anser att gränssnittet inte är väl passat för desktop-datorer.

Via webbläsaren Safari kan du också ladda upp bilder direkt från datorn till Instagram genom att välja “visa som IOS”. Hurvida detta fungerar har jag ännu inte testat.

  • Via molnet.

Det tillvägagångssättet jag visar i denna video för att ladda upp dina naturfotografier på Instagram är den som jag personligen håller fast vid. Så länge du har ett väl inarbetat sätt att arbeta med export till Instagram finns det nog många olika lösningar att använda sig av. Om du kopplar din dropbox eller Onedrive till exportdelen i Lightroom kan du också på ett väldigt enkelt sätt få tillgång till dessa bilder direkt på din mobiltelefon eller padda.

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me