fbpx
Naturbilder 2018-07-04T18:19:39+00:00

NATURBILDER

DOVREFJELL

Denna fotoresa till Myskoxarna i Dovrefjell är en alldeles speciell upplevelse som kan ge dig toppenfina naturbilder. Många åker till Dovrefjell på hösten för att fotografera myskoxe men väldigt få under vintertid. Det är då myskoxarna är i sitt rätta element, i snöstormarna och kylan i Dovrefjell

Jag vill se ännu fler bilder från Dovrefjell.

FINLAND

När lugnet sänker sig över skogarna och det är tyst, då kommer brunbjörnarna fram. Först hörs endast trampen inne i skogen och suget efter att deras stora trampdynor lyfts från den våta marken i myrkanten. Det är en alldeles speciell känsla man får i kroppen när vårt största rovdjur gör entré, brunbjörnen!

Jag vill se ännu fler bilder från Finland!

FLORIDA

När du fotograferar fåglar i Florida är du fri. Fri att ta flera steg till vänster eller höger, fri att lägga dig ned platt på mage på den varma sanden eller fri att gå och röra dig vart du vill på stranden. Detta är den stora tjusningen med Floridas stränder. Det är ett fågelparadis men du behöver inte sitta instängd i ett gömsle för att komma fågellivet nära.

Jag vill se ännu fler bilder från Florida!

FRÖSTAD

Många av mina naturfotokurser har någon anslutning till Fröstad och Fröstad gård. Här finns möjlighet att skapa vackra och spännande naturbilder. I Fröstad finns det ett rikt djurliv med grävling, räv, hare, rådjur och älg. Landskapet är platt med små skogsstycken som inbjuder till underbara solnedgångar och soluppgångar.

Jag vill se ännu fler bilder från Fröstad!

KENYA MASAI MARA

Fotoresan till Kenya och Masai Mara där du kan få fantastiska naturbilder! Här kan du fotografera lejon, gepard och leopard samt många andra djur. Möjligheten finns också att komma riktigt nära djuren och fotografera i låga vinklar.

Jag vill se ännu fler bilder från Kenya & Masai Mara.

TRIGLAV NATIONALPARK, SLOVENIEN

Triglav Nationalpark i Slovenien är relativt oexploaterat rent fotografiskt. Det är en dröm för en landskapsfotograf här! I Julian alps skapar vi fantastiska bilder på bergskedjor och toppar i morgon- och kvällsljus. Vi botaniserar bland alpängar och fotograferar undangömda vattenfall.

Jag vill se ännu fler bilder från Triglav Nationalpark

VARANGER I NORDNORGE

Det här är en fotoresa till Nordnorge i arktiska Varanger. Här fotograferar vi detta magnifika land av is och snö. Vi kommer även komma riktigt nära praktejder, alförrädare, alfågel och vanlig ejder. Dessutom finns stor chans att fotografera havsörn. På Hornöya fotograferar vi lunnefågel, sillgrisslor, toppskarv och skarv. Här finns också mycket goda möjligheter att kunna fotografera skärsnäppa, säl och ren.

Jag vill se ännu fler bilder från Varanger.