Integritetspolicy 2018-06-09T22:02:40+00:00

Integritetspolicy

(Gäller från 2018-06-09)

Den 25 maj 2018 började den nya dataskyddsförordningen GDPR att gälla. Det innebär att Personuppgiftslagen (PuL) upphör att gälla.

Jag är väldigt noggrann med att dina personuppgifter (som i enighet med nya lagen GDPR även innefattar, e-postadress, IP-adress, adress, bilder och ljudupptagningar) lagras säkert och inte kommer i orätta händer. Var alltid vaksam när du lämnar ut personuppgifter på Internet till sidor som inte har en integritetspolicy eller cookiepolicy. Läs mer vad min integritetspolicy avser nedan.

  • Ansvarig för hantering av personuppgifter:

Niklas Virsen – Ägare av Fröstad Naturfoto | info@niklasvirsen.com | 0046736540687

  • Vilken information samlar jag in?

Jag samlar in information via formulär till bokningar som görs på Fröstad Naturfoto. Denna information innehåller: namn, gatunummer, postnummer & stad, telefonnummer, information gällande allergier eller särskilda önskemål, rabattkodsnummer.

  • Vad används informationen till?

Denna information används för att du ska få väsentlig information gällande din bokning tillika för att kunna ställa ut en faktura. Information gällande allergier eller särskilda önskemål samlas in för att tillgodose dina behov inför den aktivitet du ska delta på. Telefonnummer lagras för att snabbt kunna komma i kontakt med dig som resenär/deltagare om något speciellt inträffar.

  • Lämnas informationen ut till tredje part?

Nej, ingen information lämnas ut till tredje part.

  • Hur skyddar jag informationen?

Personuppgifterna lagras säkert lokalt och krypterat på datorn och ligger inte i en molnlösning. Antivirus finns installerat på datorn och Windowsprogramvaran är uppdaterad.

  • Radera alla digitala spår.

Du har alltid rätten på din sida att få alla dina personuppgifter raderade och därmed radera alla dina digitala spår från denna hemsida. Detsamma gäller naturligtvis också vår cookiepolicy.

  • Ditt Samtycke.

Genom att godkänna överstående punkter samtycker du i vår integritetspolicy när du använder hemsidan för Fröstad Naturfoto.

(I verksamheten finns också en Förteckning GDPR som är öppen för alla att läsa)

Cookiepolicy

Den här sidan använder cookies för att du ska kunna få en så bra upplevelse av hemsidan som möjligt. Cookies är en liten datafil som sparas i din dator. De allra flesta hemsidor idag använder sig av cookies, men det är långt ifrån alla som har någon cookiepolicy på plats. I enlighet med nya Dataskyddsförordningen GDPR följer nedan min cookiepolicy. Om du vill läsa hemsidans integrationspolicy finner ni denna här..

Detta använder jag cookies till

Jag använder cookies, som de flesta företagshemsidor för att spåra trafik på webbplatsen för att skapa en ännu bättre användarupplevelse för dig som besökare. De cookies som refererar till denna spårning är från Google Analytics, ett välkänt verktyg för att mäta trafik på din hemsida. Jag har dock valt att begränsa viss mätningstrafik:

  • Automatisk borttagning av data efter det lägsta möjliga alternativet: 14 månader
  • Remarketing alternativ avstängda.

Du kan när som helst be mig att radera alla spår av cookies från dina besök på Fröstad Naturfoto.

Jag använder wordpress som grund till denna hemsida. Vissa funktioner fungerar endast med cookies ”enabled”.

Ditt val

Du har alltid rätten att stänga av så att inga cookies samlas in. Detta kan du göra bland annat genom din webbläsares sekretessinställningar. Var dock medveten om att hemsidan kanske inte fungerar optimalt om du gör detta val.